Δηλώσεις Αχτσιόγλου-Κασσελάκη-Τσακαλώτου-Παππά για τον θάνατο επιβάτη στο Blue Horizon

«Πού βρίσκονταν οι άνθρωποι του λιμενικού», δήλωσε η Εφη Αχτσιόγλου. «Η ζωή πρέπει να αποκτήσει ξανά αξία στη χώρα μας», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ας μη συνηθίσουμε τη φρίκη, ας μην κανονικοποιήσουμε τη βαρβαρότητα», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δηλώσεις Αχτσιόγλου-Κασσελάκη-Τσακαλώτου-Παππά για τον θάνατο επιβάτη στο Blue Horizon

«Οι εικόνες σοκάρουν. Δεν χωράει ο νους τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου υπό τέτοιες συνθήκες στο λιμάνι του Πειραιά. Αδιανόητη και εφιαλτική τέτοια απαξίωση της ανθρώπινης ζωής», δηλώνει η Έφη Αχτσιόγλου, για το τραγικό συμβάν στον Πειραιά.

«Οι έρευνες πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα και να δοθούν απαντήσεις. Πού βρίσκονταν οι άνθρωποι του λιμενικού την ώρα της τραγωδίας; Γιατί επετράπη να φτάσει το πλοίο στην Αίγινα πριν δοθεί εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι;».

Κασσελάκης: Η ζωή πρέπει να αποκτήσει ξανά αξία στη χώρα μας

«Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε για το τραγικό περιστατικό και τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά:

"Δεν μπορεί αιώνες ανθρώπινης σκέψης να οδηγούν σε τόση απανθρωπιά. Η ζωή πρέπει να αποκτήσει ξανά αξία στη χώρα μας. Ζητάμε το αυτονόητο: να λειτουργήσει η δικαιοσύνη. Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο από το Blue Horizon. Χωρίς αυτό, όλο το σύστημα θα μιλούσε σήμερα για «ατύχημα»".


Τσακαλώτος: Ας μη συνηθίσουμε τη φρίκη, ας μην κανονικοποιήσουμε τη βαρβαρότητα

«Η αποτρόπαια δολοφονία -γιατί περί τέτοιας πρόκειται- ενός νέου ανθρώπου οφείλει άμεσα να διερευνηθεί. Το πώς, τα γιατί. Και να αποδοθούν ευθύνες», αναφέρει δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την τραγωδία στον Πειραιά σε ανάρτηση στο facebook.

«Τον έλεγαν Αντώνη Καρυώτη, ήταν 36 χρόνων, από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης».

Νίκος Παππάς: Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;

“Δεν μπορώ να πω καλημέρα. Το βίντεο ανατριχιάζει”, υπογράμισε ο Νίκος Παππάς για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

“Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή; Λιγότερο από ένα εισιτήριο; Αυτό λέει η ζυγαριά των αξιών μας πλέον;” σημείωσε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v