Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβάδισμα Κασσελάκη έναντι Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαφορετική η εικόνα στην παράσταση νίκης, με την Εφη Αχτσιόγλου να διατηρεί προβάδισμα 18 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Στ. Κασσελάκη. Ποιος μπορεί να ανανεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να αντιπαρατεθεί καλύτερα με τον Κ. Μητσοτάκη.

Προβάδισμα Κασσελάκη έναντι Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικό προβάδισμα της τάξεως των 8 ποσοστιαίων μονάδων φαίνεται να εμφανίζει ο Στέφανος Κασσελάκης έναντι της Εφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της Real Polls για λογαριασμό του Militaire.gr

Ωστόσο, στην παράσταση νίκης η εικόνα είναι διαφορετική, με την κα Αχτσιόγλου να προηγείται με μεγάλη διαφορά. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε τρία ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το ποιος από τους υποψηφίους μπορεί να ανανεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί καλύτερα με τον κ. Μητσοτάκη και ποιος μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος και να τον ξανακάνει πρώτο κόμμα.

Στο ερώτημα ποιο θα είναι το πρόσωπο που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Έφη Αχτσιόγλου προηγείται καθαρά.

«Ισοπαλία» καταγράφεται στο δίδυμο Αχτσιόγλου-Κασσελάκη για τις καλύτερες θέσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

 

Η έρευνα έχει δείγμα 1.672 πολιτών που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στις εκλογές για ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Η έρευνα ήταν τηλεφωνική (μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα με τυχαία δειγματοληψία και χρήση κωδικών μιας χρήσης), με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου.

Η δημοσκόπηση έγινε στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v