Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος

Ανακοίνωση για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του μουσικού εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος

«Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του από την εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Οπως αναφέρει, «σε μια εποχή που η ακροδεξιά επιχειρεί να σηκώσει ξανά κεφάλι και να μολύνει το σώμα της κοινωνίας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη οφείλει να είναι καθημερινός. 

Ειδικά όταν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να επανέλθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω νέων φασιστικών μορφωμάτων, το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση. 

Δέκα χρόνια μετά δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καλεί σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ, κάθε δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει μαζικά στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v