Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Κασσελάκης: Η πρώτη ήττα του Κ. Μητσοτάκη «και όχι η τελευταία»

Ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία, από την Αμερική, με τους προοδευτικούς νικητές του β΄γύρου. ΣΥΡΙΖΑ προς Χ. Τρικούπη: Μην πάμε από την μπλε στην πράσινη αλαζονεία.

Στ. Κασσελάκης: Η πρώτη ήττα του Κ. Μητσοτάκη «και όχι η τελευταία»

Άμεση ενημέρωση από τους συνεργάτες του είχε χθες το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναχωρήσει για την Αμερική, προκειμένου να διευθετήσει εκκρεμότητες λόγω της μόνιμης εγκατάστασης στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα, δεδομένου ότι ειδικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε επενδύσει προσωπικά, με συνεχείς επισκέψεις και διαρκή στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουρέτα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του, «αυτή είναι η πρώτη ‘ήττα' του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα είναι η τελευταία. Οι πολίτες έδειξαν πως δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης».

Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους υποψηφίους που κατάφεραν να εκλεγούν, προκειμένου να τους συγχαρεί προσωπικά για την επιτυχία τους και επικοινώνησε τόσο με τον Δημήτρη Κουρέτα όσο και με τους Χάρη Δούκα και Στέλιο Αγγελούδη, αλλά και άλλους δημάρχους που στήριξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στους οποίους τόνισε πως έδωσαν ένα μήνυμα «αντεπίθεσης» των προοδευτικών δυνάμεων. Όπως τον Σίμο Ρούσσο στο Χαλάνδρι και την Τίνα Καφατσάκη στου Ζωγράφου.

Στα γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου, βρίσκονται ο Διευθυντής του πολιτικού του Γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, αλλά και οι δύο γραμματείς, Γιώργος Βασιλειάδης και Ράνια Σβίγγου, από τους οποίους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε τόσο για την πορεία όσο και για τα τελικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου.

Πλην των τριών νικητών που προαναφέρθηκαν, έκανε αναφορά στις επιτυχίες και άλλων δημάρχων που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως του Σίμου Ρούσσου στο Χαλάνδρι και της Τίνας Καφατσάκη στου Ζωγράφου.

Όχι πάλι αλαζονεία

Πηγές της Κουμουνδούρου αποδίδουν αλαζονεία στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις δηλώσεις του χθες το βράδυ, αφού, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν έκανε καμία αναφορά στην ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων.

Επισημαίνοντας τις ευθύνες που θα έχει η Χ.Τρικούπη σε συνεχιζόμενη άρνηση συνεργασίας, τονίζουν με νόημα: “Να μην πάμε από την μπλε στην πράσινη αλαζονεία”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v