Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός κυβερνητικής ατζέντας ακρίβεια και αισχροκέρδεια

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιμένει στην ίδια αδιέξοδη οικονομική πολιτική», τονίζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός κυβερνητικής ατζέντας ακρίβεια και αισχροκέρδεια

Στο ίδιο μοτίβο, με την ίδια ακραία νεοφιλελεύθερη συνταγή, συνεχίζει να πορεύεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γεγονός που αποτυπώνεται και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2024, επισημαίνει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης.

Οπως επισημαίνει, «Ακρίβεια, αισχροκέρδεια και κερδοσκοπία, προφανώς είναι εκτός κυβερνητικής ατζέντας, καθώς δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την αντιμετώπιση τους με στόχο την προστασία των πολιτών.

Με τον πληθωρισμό να συνεχίζει να καλπάζει και να είναι σταθερά πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με το 29% του πληθυσμού να βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, με τα νοικοκυριά να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιμένει στην ίδια αδιέξοδη οικονομική πολιτική.

Παράλληλα και στον τομέα της ανάπτυξης έχουμε επανάληψη ενός αποτυχημένου μοντέλου με κυριαρχία των μη παραγωγικών επενδύσεων, που δεν διευρύνουν τις μελλοντικές παραγωγικές δυνατότητες της οικονομίας.

Μακριά από τις ανάγκες της κοινωνίας το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024, οδηγεί στη διεύρυνση των ανισοτήτων, των αδικιών και των αδιεξόδων».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v