Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυγέρη: Και υποκλέπτει και ψεύδεται η κυβέρνηση

«Ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο», απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυγέρη: Και υποκλέπτει και ψεύδεται η κυβέρνηση

«Οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο».

Τα παραπάνω αναφέρει δήλωση-απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρας Αυγέρη, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο», προσθέτει.

«Τι απαντά η κυβέρνηση; Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών δέχθηκε απειλές από βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, όταν η ΑΔΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, μετά το νόμιμο αίτημα που είχε υποβάλει ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v