Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης: «Φωτογράφισε» τον Γρ. Δημητριάδη για παγίδευση με το Predator

Στο... εορτολόγιο του Ιανουαρίου «ο Γρηγόρης». Η αποκάλυψη για «μολυσμένα» ευχαριστήρια λόγω ευχών. Μ. Βορίδης: «Αυτά είναι κουτσομπολιά».

Ανδρουλάκης: «Φωτογράφισε» τον Γρ. Δημητριάδη για παγίδευση με το Predator

Τον πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης (και ανιψιό του πρωθυπουργού) Γρηγόρη Δημητριάδη «φωτογράφισε» ο Νίκος Ανδρουλάκης ως τον κάτοχο του κινητού τηλεφώνου από το οποίο μολύνθηκαν με το Predator 11 πρόσωπα.

Παρεμβαίνοντας εκτός προγράμματος στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παρέπεμψε στην είδηση που μεταδόθηκε χθες (σ.σ. από το Mega), σύμφωνα με την οποία: πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε τον Ιανουάριο του 2022 από το κινητό του 11 μολυσμένα μηνύματα σε ισάριθμα «θύματα».

Δεδομένου ότι, κατά το ρεπορτάζ, τα εν λόγω μηνύματα είχαν τη μορφή ευχαριστηρίων λόγω των ευχών που είχε δεχτεί το «εξέχον πολιτικό πρόσωπο» για την ονομαστική του εορτή, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Το εορτολόγιο της Ορθόδοξης πίστης μας οδηγεί στον Θανάση, στον Αντώνη ή στον Γρηγόρη».

Υπονοώντας, φυσικά, τον κ. Δημητριάδη, αφού δεν υπήρχαν στο Μαξίμου παράγοντες με τα άλλα βαφτιστικά ονόματα…

«Κεφαλικός φόρος» στους επαγγελματίες

Με αφορμή αυτή την παρέμβαση, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στον «κεφαλικό φόρο», όπως τον αποκάλεσε, που επιβάλλει αιφνιδίως η κυβέρνηση στους ελεύθερους επαγγελματίες.

«Ενώ προεκλογικά λέγατε "καμία αύξηση φόρου", έρχεστε τώρα και επιβάλλετε οριζόντιο κεφαλικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα να μην παίρνετε οριζόντια μέτρα, να μπορείτε να στοχεύετε στη μεγάλη φοροδιαφυγή.

Αναβάλλετε τη διασύνδεση της Εφορίας με τα POS, κάνετε τα στραβά μάτια στις υπέρογκες χρεώσεις τραπεζών που κερδίζουν εκατομμύρια σε μία περίοδο φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης», τόνισε.

Ειδικά για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες, ανακοίνωσε ότι η Κ.Ο. του κόμματός του θα καταθέσει σήμερα επερώτηση σε κάθε αρμόδιο υπουργό.

Κατηγορώντας εκ νέου την κυβέρνηση για αλαζονεία (σ.σ. ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες ότι το κόμμα του πήρε 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17% και το ΠΑΣΟΚ 12%), ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Η αλαζονεία έχει όριο. Η λαϊκή εντολή δεν είναι Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις υποκλοπές».

Ενώ απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη είπε: «Σιγά τη διαφορά από τα τσεκουράκια στην καθεστωτική νοοτροπία».

M. Βορίδης: Κουτσομπολιά

Κατόπιν τούτων ο κ. Βορίδης πήρε τον λόγο για να σχολιάσει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρενέβη σήμερα στην Ολομέλεια επειδή «κονιορτοποιήθηκε χθες από τον πρωθυπουργό και έρχεται για δεύτερο γύρο».

Χαρακτήρισε δε «κουτσομπολιά» το ρεπορτάζ του Mega για το κινητό που «μόλυνε» τα 11 πρόσωπα με το Predator.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v