Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης-Αχτσιόγλου: Νέα κόντρα λόγω αναπάντητης κλήσης

Ενα τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εφη Αχτσιόγλου έγινε αφορμή για νέα αντιπαράθεση. Τι υποστηρίζουν οι δυο πλευρές.

Κασσελάκης-Αχτσιόγλου: Νέα κόντρα λόγω αναπάντητης κλήσης

Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα για το εάν ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στην Έφη Αχτσιόγλου χθες, πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

  • Το τηλεφώνημα διέρρευσε νωρίς το πρωί, ωστόσο η κ. Αχτσιόγλου το διέψευσε επισήμως, δηλώνοντας: “Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού”.
  • Αμέσως μετά, συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς επέμειναν αλλά έδωσαν και την ακριβή ώρα της κλήσης: 11.32΄. Με την επισήμανση “μπορεί η κ. Αχτσιόγλου να μην το άκουσε ή να είχε αφόρτιστο το κινητό”.
  • Ακολούθησε νέα διαρροή, αυτή τη φορά από “κύκλους κοντά στην κ. Αχτσιόγλου”, ότι: "Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του. Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30. Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news”.

Έπεται συνέχεια…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v