Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή και τα «γαλάζια» στελέχη στον ΟΣΕ

«Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή γιατί δεν πήγε στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας και τις ευθύνες των "γαλάζιων" στελεχών για την επίμαχη σύμβαση», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή και τα «γαλάζια» στελέχη στον ΟΣΕ

Ανέβασε τους τόνους ο Νίκος Ανδρουλάκης προς τη κυβέρνηση κι έδωσε αυστηρή απάντηση στις δριμείες επικρίσεις του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη για τη πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για τη σύμβαση 717 βάσει του πορίσματος του Ευρωπαίου Εισαγγελέα.

«Είναι βιασμός της λογικής ότι είμαστε σε πολιτικό αδιέξοδο όπως είπατε», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης κατηγορώντας τον κ. Βορίδη πως με όσα υποστήριξε ενορχηστρώνει τη συγκάλυψη της υπόθεσης. «Καλύπτετε τον κ. Καραμανλή γιατί δεν πήγε στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας και τις ευθύνες των "γαλάζιων" στελεχών για την επίμαχη σύμβαση. Το πόρισμα του Ευρωπαίου Εισαγγελέα μιλάει καθαρά για απιστία», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης παρατήρησε στον κ. Βορίδη πως η κυβέρνηση λέει «όχι» στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ γιατί γνωρίζει την ευθύνη του κ. Καραμανλή. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Σωκράτη Φάμελλο, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής ξεκινάει από το 2015 κι αφορά τους κ.κ. Σπίρτζη και Καραμανλή γιατί αυτό αναφέρει στο πόρισμά του ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v