Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κακλαμάνης σε Βορίδη: Παραιτείται όποιος υπουργός δεν ψηφίζει νομοσχέδιο

Πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Επικρατείας είχε δηλώσει ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοθέτημα για γάμο των ομοφύλων στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η υιοθεσία παιδιών. Είχε στείλει σαφές μήνυμα ότι θα παραιτηθεί αν μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Κακλαμάνης σε Βορίδη: Παραιτείται όποιος υπουργός δεν ψηφίζει νομοσχέδιο

Βέλη εκτόξευσε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης προς τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, για τη στάση του τελευταίου σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάκης Βορίδης είχε δηλώσει ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει ένα τέτοιο νομοθέτημα και είχε στείλει σαφές μήνυμα ότι θα παραιτηθεί αν μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, ο οποίος πάει πακέτο με την υιοθεσία παιδιών.

Από την πλευρά του, ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο Αttica TV, πέταξε το γάντι υπερθεματίζοντας πως όποιος υπουργός δεν στηρίξει τον νόμο, θα πρέπει να παραιτηθεί.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, «από τη στιγμή που ένα νομοσχέδιο περνάει από το υπουργικό συμβούλιο και το οποίο στηρίζει ο πρωθυπουργός που διορίζει τους υπουργούς, δεν μπορούν να μην το ψηφίσουν. Όποιος υπουργός δεν θέλει να το ψηφίσει, παραιτείται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v