Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την «πρόταση υπουργοποίησης» Κασσελάκη το 2019

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει τα όσα υποστηρίζει ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του. Πώς αντιδρούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και ο εμπλεκόμενος Αντώνης Διαματάρης.

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την «πρόταση υπουργοποίησης» Κασσελάκη το 2019

Επιστημονική φαντασία χαρακτήρισε μιλώντας στον Σκάι 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα φέρεται να υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης. Μάλιστα, εμφατικά σημείωσε ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ' επέκταση του κ.Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας υποστηρίζει ότι το 2019 με μεσολαβητή τον Αντώνη Διαματάρη -επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική- είχε προταθεί στον κ. Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

«Επειδή μιλά αβίαστα για ‘fake news' ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον Προϊσταμενό του; Ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως ‘αρθρογράφο υποστηρικτή' του κ. Μητσοτάκη. Μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του. Επίσης, αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ενημέρωση από τον Προϊστάμενό του σχετικά με το ποιο ήταν το προτεινόμενο Υπουργείο πριν από τις εκλογές του 2019, ας ενημερωθεί από τον κ. Διαματάρη».

Αυτά αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με την απάντηση που έδωσε ο Παύλος Μαρινάκης περί αποκυήματος φαντασίας για την αναφορά που κάνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Documentο που κυκλοφορεί αύριο, ότι το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης προσέγγισε τον κ. Κασσελάκη για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο κ. Κασσελάκης αρνήθηκε.

 

Οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή διάψευση του κ. Διαματάρη μέσω ανάρτησης του στο «Χ», αναφέρουν: «ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε ‘μετά τις εθνικές εκλογές'… Η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας...».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v