Βορίδης: Δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη

«Ο Πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η Κυβέρνηση», δηλώνει.

Βορίδης: Δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη

Στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών παρενέβη ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, κατά η διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής.

«Δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη. Ο Πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η Κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης, αναρτώντας μάλιστα και τη συγκεκριμένη τοποθέτηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη τη διαφωνία του στο νομοσχέδιο και έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να το υπερψηφίσει.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο θα παρουσιαστεί το θέμα και θα πρέπει να λάβει το πράσινο φως για να προχωρήσει η διαδικασία. Ο ίδιος τονίζει σε συνομιλητές του ότι είτε θα καταψηφίσει, είτε θα απέχει (το πιθανότερο σενάριο), σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v