Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τετ α τετ Κασσελάκη με τη ζωγράφο της ροζ ελληνικής σημαίας

«Συναντήθηκα με τη Γεωργία Λαλέ. Την εικαστικό που ανέδειξε μέσω της τέχνης τις τρομακτικές διαστάσεις της έμφυλης βίας στην Ελλάδα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση. Συνέχισε τις μπηχτές κατά Γεραπετρίτη για «υπόκλιση στην ακροδεξιά».

Τετ α τετ Κασσελάκη με τη ζωγράφο της ροζ ελληνικής σημαίας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης συνέχισε τις μπηχτές κατά του υπ. Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη σε συνάντηση που είχε με την εικαστικό Γεωργία Λαλέ, δημιουργό του έργου για το οποίο δόθηκε εντολή από τον ΥΠΕΞ να «κατέβει» από το Προξενείο στη Νέα Υόρκη στα τέλη Δεκεμβρίου. Το εικαστικό έργο της απεικονίζει μια ελληνική σημαία, σε χρώμα ροζ, η οποία έχει δημιουργηθεί από σεντόνια κακοποιημένων γυναικών.

«Σήμερα συναντήθηκα με τη Γεωργία Λαλέ. Την εικαστικό που ανέδειξε μέσω της Τέχνης τις τρομακτικές διαστάσεις της έμφυλης βίας στην Ελλάδα», αναφέρει  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στα social media.

«Ο υπουργός των υποκλίσεων στον Ερντογάν αποφάσισε να λογοκρίνει την τέχνη και να υποκλιθεί εκείνες τις ημέρες στην Ακροδεξιά», προσθέτει.

«Ο καθένας διαλέγει πού "υποκλίνεται". Άλλοι μπρος στα συμφέροντα και τους συμβιβασμούς, άλλοι στην τέχνη και το δίκιο των ανθρώπων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v