Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βελόπουλος για Ανδρουλάκη: Οι μικροί και οι ελάχιστοι φοβούνται ακόμα και την σκιά τους

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε εξαπολύσει πυρά εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης , Κ. Βελόπουλου κάνοντας λόγο για ανίερη συμμαχία μαζι με τη ΝΔ για να υπονομεύσουν τον επικεφαλής της Αρχής Απορρήτου, κ. Ράμμο.

Βελόπουλος για Ανδρουλάκη: Οι μικροί και οι ελάχιστοι φοβούνται ακόμα και την σκιά τους

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τα όσα είπε στη Βουλή απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Η μοναδική απάντηση που μπορεί να δοθεί στον κύριο Ανδρουλάκη και στην πολιτική του σύγχυση, είναι η δήλωση ενός ανθρώπου που τον ξέρει πολύ καλά. Οι μικροί και οι ελάχιστοι φοβούνται ακόμα και την σκιά τους. Αυτό τα λέει όλα για τον κύριο Ανδρουλάκη, το ύφος του, αλλά κυρίως το πολιτικό του θάρρος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Ανέφερε ότι «αυτό που μπορούμε να του πούμε είναι ξεκάθαρο: ότι η Ελληνική Λύση, στο ψήφισμα που ο ίδιος ήθελε να ψηφίσουμε, «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» δεν θα μπορούσε να προσυπογράψει ποτέ, ούτε να γίνουμε συνήγοροι του εθνικού μηνυτή, του Δημητρά».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος συμπλήρωσε: «Ας αφήσει αυτά ο κύριος Ανδρουλάκης, τα συκοφαντικά για την Ελληνική Λύση και ας κοιτάξει γύρω του τους βουλευτές του. Ο ίδιος υπεραμύνεται ενός νομοσχεδίου σήμερα, το οποίο οι βουλευτές του δεν το ψηφίζουν. 'Αρα λοιπόν και μικρός και ελάχιστος είναι πολιτικά».

Νωρίτερα, ο  κ. Ανδρουλάκης είχε εξαπολύσει πυρά εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης , Κ. Βελόπουλου κάνοντας λόγο για ανίερη συμμαχία μαζι με τη ΝΔ για να υπονομεύσουν τον επικεφαλής της Αρχής Απορρήτου, κ. Ράμμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v