Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Κασσελάκης: Πρέπει να μετέχουν τα μέλη στην παραγωγή πολιτικής

«Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο.

Στ. Κασσελάκης: Πρέπει να μετέχουν τα μέλη στην παραγωγή πολιτικής

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, τόνισε μιλώντας στον ρ/σ στο Κόκκινο 105,5 ο Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι πρέπει να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε στο στούντιο του σταθμού που βρίσκεται στον χώρο του 4ου Συνεδρίου και δήλωσε υπερήφανος που η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα ως πρόεδρος ενός κόμματος, ανεξάρτητο από συμφέροντα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με νομιμοποίηση των μελών, από ένα «κόμμα που μπορεί να ενώσει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

«Είμαι ο τελευταίος που είμαι κολλημένος σε καρέκλα», σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ κλείνοντας, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε να χτίσουμε την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή τα 18α γενέθλια του ρ/σ στο Κόκκινο, ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι «δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα εκατοστίσουμε», ενώ πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ υπερήφανος που Η ΑΥΓΗ και ο ρ/σ Στο Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v