Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης όφειλε σήμερα να σεβαστεί τη μνήμη των νεκρών

Το έγκλημα συνέβη λόγω της παντελούς έλλειψης δικλίδων ασφαλείας της λειτουργίας των σιδηροδρόμων, ως αποτέλεσμα της εγκατάλειψής τους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζει.

Κασσελάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης όφειλε σήμερα να σεβαστεί τη μνήμη των νεκρών

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών, για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη. Επιμένει. Λέει πως δεν έφταιγε ο ίδιος, όπως και κανένας από την κυβέρνησή του», καταγγέλλει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η Βουλή εξέτασε δεκάδες μάρτυρες με εκατοντάδες στοιχεία, ερευνώντας πώς τα ανθρώπινα λάθη συναντήθηκαν μοιραία με τα διαχρονικά κενά του κράτους", όπως ανακοίνωσε, με περίσσιο θράσος. Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Κ. Αχ. Καραμανλή και των στελεχών της. Αλλά το έγκλημα συνέβη λόγω της παντελούς έλλειψης δικλίδων ασφαλείας της λειτουργίας των σιδηροδρόμων, ως αποτέλεσμα της εγκατάλειψής τους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, έστω για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας.

Εγώ έχω δεσμευτεί και δεν θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v