Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κασσελάκης για Τέμπη: Αρχιερέας της συγκάλυψης ο Κ. Μητσοτάκης

«Ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων. Έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος», αναφέρει σε ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επίθεση στα «τζάκια».

Κασσελάκης για Τέμπη: Αρχιερέας της συγκάλυψης ο Κ. Μητσοτάκης

Την καταδίκη του στη... μη καταδίκη των εκτρόπων στη Θεσσαλονίκη από τον πρωθυπουργό εκφράζει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, καταγγέλλοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει το μυαλό του στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών και ζητώντας την παραπομπή του Κώστα Αχ. Καραμανλή στην τακτική Δικαιοσύνη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μια δήλωση καταδίκης.

Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης-τηλεδιοίκησης μετά το 2019.

Έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμά του δεν ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα διά παραλείψεως και δεν ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Δυναμώστε το αίτημα για Δικαιοσύνη.

Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας.

Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v