Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Φουλάρει προεκλογικές μηχανές κηρύσσοντας την επίσημη εκστρατεία

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσίασε το «ευρωπαϊκό πρόγραμμα» και πάει Θήβα για την 20ήμερη στρατιωτική θητεία. Το viral… «κούρεμα ΣΥΡΙΖΑ», τα νέα δημοσκοπικά χαμόγελα και η ερώτηση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια.

ΣΥΡΙΖΑ: Φουλάρει προεκλογικές μηχανές κηρύσσοντας την επίσημη εκστρατεία

Με ερώτηση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια, ίσως και σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την τακτική επίθεσης στην κυβέρνηση επί συγκεκριμένων θεμάτων, παράλληλα με την παρουσίαση των δικών του προγραμμάτων.
Διανύοντας την τρίτη εβδομάδα… εσωκομματικής ηρεμίας, με όλες τις ενδείξεις να παραπέμπουν σε διατήρησή της μέχρι τις ευρωεκλογές, ηγεσία και στελέχη μπήκαν στην προεκλογική μάχη.

Οι δημοσκοπικές ανάσες συνεχίσθηκαν και χθες στην Κουμουνδούρου καθώς άλλη μία μέτρηση (της GPO) δείχνει να παγιώνεται η επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση, με τις αναλύσεις των δημοσκόπων να συμφωνούν στην εκτίμηση ότι πολύ δύσκολα θα ανακοπεί η (μικρή μεν, αλλά σταθερή) ανοδική πορεία του.

Αμέσως μετά τα τριήμερα (Καθαράς Δευτέρας και 25ης Μαρτίου) θα αρχίσουν οι στοχευμένες εξορμήσεις στην περιφέρεια, για την προετοιμασία των τοπικών αναπτυξιακών συνεδρίων. Είναι ενδεικτικό ότι στον σχεδιασμό μπήκε και άλλο ένα συνέδριο, για τη νησιωτική πολιτική, το οποίο θα γίνει πιθανότατα στη Ρόδο.

Την Κυριακή λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ στις 14 Απριλίου θα γίνουν οι εσωκομματικές προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων, ώστε λίγες ημέρες μετά να ανακοινωθεί το ευρωψηφοδέλτιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ολοκληρώνει σήμερα το πρωί το σφικτό πρόγραμμα εμφανίσεων και ομιλιών, καθώς το μεσημέρι θα παρουσιαστεί στη Θήβα για να εκτίσει την 20ημερη στρατιωτική θητεία του, όπως ισχύει για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Στο βιντεάκι που διένειμε χθες εμφανίζεται να κουρεύεται… σύριζα, όπως ακούγεται να λέει ο ίδιος, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση στα social media. Ενδεικτικό της ενόχλησης που προκάλεσε στην κυβερνητική πλευρά το viral βίντεο ήταν η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι κόστισε… 50.000-100.000 ευρώ, για να ακολουθήσει απάντηση του κ. Κασσελάκη: “κόστισε 200 ευρώ, μαζί με το κούρεμα”.

Ο κ. Κασσελάκης άνοιξε χθες το βράδυ την επίσημη, για τον ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογική εκστρατεία, παρουσιάζοντας το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος.

Πέραν τούτου όμως σκλήρυνε την επίθεση του στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως “η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ενσωματώσει την ακροδεξιά, κάνει στροφή δεξιά, υπονομεύει τη δημοκρατία και ντροπιάζει τη χώρα μας”. Εξηγώντας ότι η Ελλάδα είναι χαμηλά στην ελευθερία του Τύπου και στο κράτος δικαίου, καθώς, για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία, “η χώρα καταδικάστηκε για παραβιάσεις της δημοκρατίας”.

“Είναι ντροπή η συγκάλυψη των ευθυνών για τα Τέμπη, αλλά και για το σκάνδαλο των υποκλοπών”, είπε, ενώ στην αναφορά του στη Δικαιοσύνη ενέταξε και την πολύκροτη υπόθεση Μίχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v