Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαγεωργίου: Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει μείνει κρυπτό για τις εταιρείες Κασσελάκη

Η ΝΔ μπορεί να ζητήσει αυτά τα στοιχεία από τις δημόσιες αρχές, είτε μέσα από το κοινοβούλιο, είτε μέσα από την Αρχή η οποία λαμβάνει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Παπαγεωργίου: Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει μείνει κρυπτό για τις εταιρείες Κασσελάκη

Από την πρώτη μέρα που έχει αναλάβει ο κύριος Κασσελάκης ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει προσπαθήσει και έχει καταφέρει οτιδήποτε γίνεται, να γίνεται με ονόματα, με συγκεκριμένες κινήσεις ακόμα και εκεί που δεν χρειαζόταν, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

«Ακόμα και εκεί που ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένες ημερομηνίες που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς και δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει υπομονή ώστε να υπάρξουν οι ανάλογες δημοσιότητες ώστε να γίνουν γνωστά τα πάντα.

Είναι ερωτήματα, δεν είναι κατηγορίες και τα πάντα απαντιούνται και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να μην απαντηθούν» τόνισε και πρόσθεσε:

«Εάν θέλει η Νέα Δημοκρατία να γνωρίζει με ποιον τρόπο διοίκησε, διοικεί ή θα διοικήσει στο μέλλον οποιαδήποτε επιχείρηση ή τα περιουσιακά του στοιχεία ο κύριος Κασσελάκης με μεγάλη χαρά να τους κάνουμε και υποδείξεις, αλλά νομίζουμε ότι ξέρουν άλλες διαδρομές που τις έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν και για τις οποίες δεν έχουν απλά κατηγορηθεί ή ερωτηθεί, αλλά έχουν αντιμετωπίσει και τη μήνη των δικαστικών λειτουργών.

Στην περίπτωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει το παραμικρό στοιχείο το οποίο μένει κρυπτό. Μπορεί να προσφύγει (η ΝΔ) και να ζητήσει αυτά τα στοιχεία από τις δημόσιες αρχές, είτε μέσα από το κοινοβούλιο, είτε μέσα από την Αρχή η οποία λαμβάνει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v