Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνταγές δεξιού παρακράτους για να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών

Η στριμωγμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη πέταξε το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς συκοφαντώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση επεισοδίων, καταγγέλλει η Κουμουνδούρου, ζητώντας να επιληφθεί εισαγγελέας για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνταγές δεξιού παρακράτους για να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών

«Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις...» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας σε αντίστοιχη ανακοίνωση της ΝΔ που το εγκαλεί για «μπαχαλοποίηση».

«Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα», συνεχίζει η Κουμουνδούρου.

«Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται.
Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v