Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης: Ήττα Μητσοτάκη η απόφαση του ΣτΕ για τις υποκλοπές

«Ηττα της κυβέρνησης της ΝΔ που έφτιαξε έναν αντισυνταγματικό νόμο που μόνο στόχο είχε να καλύψει το παρακράτος των υποκλοπών. Είναι μια νίκη των θεσμών και του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης: Ήττα Μητσοτάκη η απόφαση του ΣτΕ για τις υποκλοπές

«Σήμερα είναι η πρώτη νίκη του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών που οργάνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σήμερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο που η κυβέρνησή σας ψήφισε για να καλύψετε το παρακράτος των υποκλοπών», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτηση στα social media μετά τη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμος περί μη ενημέρωσης για τις υποκλοπές.

«Η απόφαση του ΣτΕ είναι μια ήττα της κυβέρνησης της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού που έφτιαξε έναν αντισυνταγματικό νόμο που μόνο στόχο είχε να καλύψει το παρακράτος των υποκλοπών. Είναι μια νίκη των θεσμών και του κράτους δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών», πρόσθεσε.

Σήμερα δόθηκε και μια απάντηση στις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του που είχαν το θράσος να με διαβάλουν ως εκβιαζόμενο. Πήραν και αυτοί την απάντηση στα ψέματά τους. Εκκωφαντικά και θεσμικά». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v