Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του

«Το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας διαπιστώνει ενώπιον του συνεδρίου της ΝΔ ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργία Μητσοτάκη, λέει πολλά», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του

«Είκοσι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους. Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο εν εξελίξει συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στο Ζάππειο. Και προσθέτει:

«Το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνει σήμερα, ενώπιον του συνεδρίου της, ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, λέει πολλά. Ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών, των διαρροών προσωπικών δεδομένων και της ανασφάλειας δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του. Δυστυχώς όμως για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v