Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιερρακάκης: Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος

Παρέμβαση του υπουργού Παιδείας στο 15ο συνέδριο της ΝΔ. «Η χώρα χρειάζεται ισχυρό χέρι στο τιμόνι, το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη». Σπανάκης: «Πανστρατιά για τις ευρωεκλογές».

Πιερρακάκης: Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος

«Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος», διεμήνυσε, μιλώντας στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. Όπως τόνισε, «όσες φορές ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την ψήφο ως χαλαρή, υπήρξαν συνέπειες. Υπάρχει μόνο συνειδητή ψήφος», σημείωσε και εκτίμησε ότι «τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν πάρα πολλές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Και η χώρα χρειάζεται ισχυρό χέρι στο τιμόνι, το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο πρωθυπουργός, τόνισε ο κ. Πιερρακάκης, «το 2019 παρέλαβε μια χώρα σε διχασμό, αστάθεια, έπειτα από τρία μνημόνια. Σε 5 χρόνια η Ελλάδα προχωρά οικονομικά, η κυβέρνηση στηρίζει τα κοινωνικά στρώματα, ψηφιοποιεί το κράτος και θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τη δεύτερη τετραετία».

Ιδιαίτερη αναφορά ο υπουργός Παιδείας έκανε και στα μη κρατικά πανεπιστήμια, τα οποία -όπως είπε- «έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Σπανάκης: Αφετηρία για νέους αγώνες

«Αφετηρία για νέους αγώνες» χαρακτήρισε το συνέδριο ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης. Όπως ανέφερε, «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα έχει σταθερές απόψεις για την οικονομία. Το τρίπτυχο επενδύσεις, εργασία, ανταγωνιστικότητα είναι πυλώνας της πολιτικής μας. Σεβόμαστε τον εργαζόμενο και εφαρμόζουμε ουσιαστικά φιλολαϊκές πολιτικές».

Ταυτόχρονα, ζήτησε να υπάρξει πανστρατιά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. «Θα είναι μια μεγάλη νίκη, όχι μόνο για τη ΝΔ, αλλά και για την Ελλάδα. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή Ευρώπη», υπογράμμισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v