Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκρέκας: ΝΔ, το κόμμα της ελπίδας και της ανάπτυξης

«Οι ευρωεκλογές δεν είναι ευκαιρία διαμαρτυρίας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης στο συνέδριο της ΝΔ. Κεραμέως: «Δύσκολη η πολιτική των μεταρρυθμίσεων, δεν μας φοβίζει το πολιτικό κόστος».

Σκρέκας: ΝΔ, το κόμμα της ελπίδας και της ανάπτυξης

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα της αλήθειας και αυτό μας διαχωρίζει από τις ψεύτικες υποσχέσεις εκείνων των κομμάτων που σήμερα ψάχνουν τον δρόμο τους». Αυτό τόνισε μιλώντας στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας. Η ΝΔ, ανέφερε, «είναι και το κόμμα της ανάπτυξης», ενώ σημείωσε πως «οι ευρωεκλογές δεν είναι ευκαιρία διαμαρτυρίας, ούτε εκλογές δεύτερης τάξης. Σ' αυτές θα προσδιορίσουμε το μέλλον της επόμενης περιόδου». Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, «μπορεί να πάει καλά όταν έχει έναν πολιτικό που έχει καθαρή στρατηγική, λέει πάντα την αλήθεια, ακόμη κι όταν δεν είναι αρεστή, και έχει την πολιτική βούληση να λάβει τις δύσκολες, αλλά σωστές αποφάσεις. Και αυτός είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης».

Κεραμέως: Νίκη στις ευρωεκλογές

Για τη «σφραγίδα της ΝΔ στις περισσότερες και πιο μεγάλες αλλαγές σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, που προσδιόρισαν την πορεία του τόπου και του λαού μας», μίλησε από την πλευρά της η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. «Αυτό που μας διαφοροποιεί από τα άλλα πολιτικά κόμματα είναι ότι δεν μας φοβίζει το πολιτικό κόστος, δεν μας σταματούν ιδεοληπτικές αντιδράσεις και δεν αλλάζουν την απόφασή μας πρόσκαιρες δυσκολίες», ανέφερε. Η κυρία Κεραμέως χαρακτήρισε την πολιτική των μεταρρυθμίσεων ως «μια δύσκολη πολιτική», εξηγώντας πως «κάθε αλλαγή ανατρέπει συνήθειες και αντιλήψεις, αντιμάχεται ιδεοληψίες, συχνά έχει πολιτικό κόστος, που κάποιες φορές διαρκεί χρόνια, μέχρι τα αποτελέσματα να δικαιώσουν την αλλαγή που έγινε». Για τις ευρωεκλογές, εκτίμησε ότι θα κερδηθούν από τη ΝΔ «για να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθεια για την Ελλάδα της προόδου, της σιγουριάς, της αυτοπεποίθησης, της προοπτικής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v