Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Την Κυριακή οι προκριματικές για ανάδειξη των ευρω-υποψηφίων

Δικαίωμα ψήφου έχουν μέλη και φίλοι που θα εγγραφούν στην πλατφόρμα syriza.gr. Όλοι οι υποψήφιοι ανά περιφέρεια. Ομιλία Στ. Κασσελάκη σε Ν. Ιωνία (απόψε), Περιστέρι και Ν. Σμύρνη.

ΣΥΡΙΖΑ: Την Κυριακή οι προκριματικές για ανάδειξη των ευρω-υποψηφίων

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του ευρωψηφοδελτίου βρίσκεται η Κουμουνδούρου και, μάλιστα, για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το κράτους δικαίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας επιστρέψει ικανοποιημένος από την τετραήμερη περιοδεία στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, θα αφιερώσει το επόμενο τριήμερο στην παρουσίαση των 200 πολιτών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι ευρω-υποψήφιοι του κόμματος.

Για την ακρίβεια, των 200 που επελέγησαν (σε σύνολο 400 αιτήσεων και βιογραφικών) να λάβουν μέρος στις προκριματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, από τις οποίες θα προκύψουν οι 38 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές.

Οι υπόλοιποι πέντε θα οριστούν απευθείας από τον κ. Κασσελάκη, με τους δύο να έχουν ήδη ανακοινωθεί, δηλαδή τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά.

Παρότι τα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων είναι ενιαία για ολόκληρη την επικράτεια, οι προκριματικές στον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν με ενδιαφερόμενους ανά περιφέρεια, ώστε, στοιχειωδώς τουλάχιστον, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να γνωρίζουν τα πρόσωπα που διεκδικούν τον τίτλο του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Όλα τα ονόματα ανά περιφέρεια έχουν αναρτηθεί στον syriza.gr, ενώ στην ίδια πλατφόρμα μπορεί τα μέλη αλλά και οι φίλοι του κόμματος να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις προκριματικές της Κυριακής.

Η παρουσίαση των ενδιαφερομένων για την Αττική θα γίνει από τον κ. Κασσελάκη σε τρεις εκδηλώσεις:

  • Η πρώτη είναι απόψε (19:30 μμ) στη Νέα Ιωνία, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας.
  • Η δεύτερη θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 20:00 μμ.
  • Η τρίτη εκδήλωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, θα διεξαχθεί την Παρασκευή, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, στις 19:30.

Και στις τρεις εκδηλώσεις θα απευθύνει πολιτική ομιλία ο κ.Κασσελάκης.

Οι υποψήφιοι για τις προκριματικές ανά περιφέρεια της χώρας, όπως παρουσιάζονται στην πλατφόρμα του κόμματος, με τα βιογραφικά τους, είναι: https://euroekloges.syriza2024.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v