ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αδ. Γεωργιάδης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Ελληνες εν όψει ευρωεκλογών

Το φόβητρο της πολιτικής αστάθειας επικαλέστηκε σε δυο συνεντεύξεις του ο υπουργός, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το παραμύθι δεν έχει δράκο», προσθέτει.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αδ. Γεωργιάδης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Ελληνες εν όψει ευρωεκλογών

Με τη γνωστή μέθοδο των απειλών περί αστάθειας και χάους επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία να ξεκινήσει την εκστρατεία (φόβου) ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου, «ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους πολίτες, αναφέροντας σε συνέντευξή του στο «Talk 98.9» (17.4.24) ότι: «στις ευρωεκλογές κρίνονται πολλά πράγματα. Ένα από αυτά που κρίνονται, είναι η πολιτική σταθερότητα. […] Η Νέα Δημοκρατία θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και στις 10 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η κυβερνησιμότητα όμως, το εάν θα μπορεί η κυβέρνηση να εφαρμόζει την πολιτική της ή εάν θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αναταραχές, θα κριθεί στις 9 Ιουνίου».

Μάλιστα, σε επισήμανση του δημοσιογράφου για το φόβο, ως μέσο χειραγώγησης του λαού, ο υπουργός Υγείας επέμεινε ανερυθρίαστα στην τρομολαγνεία λέγοντας «ότι αυτή είναι η αλήθεια. Τα μηνύματα δεν είναι δωρεάν. Και sms να στείλουμε από το κινητό μας έχει κάποιο κόστος. Όλα στη ζωή μας έχουν κάποιο κόστος».

Το φόβητρο της πολιτικής αστάθειας επικαλέστηκε και σε άλλη του συνέντευξη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (17.4.24).

«Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό, η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να ρίξει την κυβέρνηση με κάθε τρόπο, θα κατεβάζει κάθε μέρα τον κόσμο στους δρόμους, οι αγορές θα βλέπουν ξανά τη χώρα ως πολιτικό πρόβλημα, τα επιτόκια θα ανεβαίνουν, η οικονομία θα γυρίσει προς τα κάτω και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν», δήλωσε χαρακτηριστικά, ταυτίζοντας την παραμονή της ΝΔ στην εξουσία με τη σταθερότητα της χώρας. Ενώ κατηγόρησε εκ νέου την αντιπολίτευση ότι έχει ως στόχο την αποσταθεροποίηση.

Επισημαίνουμε στον υπουργό Υγείας, που προαναγγέλλει τον ακραία τοξικό τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί το κόμμα του μέχρι τις ευρωεκλογές: το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Ο ελληνικός λαός καλείται να γυρίσει την πλάτη του στον φόβο και τις αντικοινωνικές πολιτικές μέσω του μεγάλου όπλου που διαθέτει, την ψήφο του.

Και να δώσει δημοκρατική διέξοδο βάζοντας το συντομότερο δυνατό τέλος στη «σταθερότητα» της φτώχειας (η Ελλάδα είναι η δεύτερη φτωχότερη χώρα της Ε.Ε. σε κατά κεφαλήν εισόδημα και αγοραστική δύναμη ανάμεσα στους «27»), της ακρίβειας (η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη πεντάδα των χωρών στις οποίες αυξάνεται ο πληθωρισμός) και της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και των διαδοχικών σκανδάλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη και των στελεχών του να ταυτίσουν την πολιτική σταθερότητα με τη Νέα Δημοκρατία, θα πέσει στο κενό.

Οι πολίτες θα αποδείξουν στις 9 Ιουνίου πως το μόνο που φοβούνται είναι τη συνέχεια των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v