Παππάς: Ο Χατζηδάκης δεν θέλει να αγγίξει τα πολύ υψηλά εισοδήματα

«Αστείο είναι το επιχείρημα, αν φορολογήσετε τα υπερκέρδη των τραπεζών, των διυλιστηρίων και των εταιρειών ενέργειας θα χαιρετίσουν τη χώρα», δήλωσε ο τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ. «Εχει κρυφή ατζέντα, να φέρει στη Βουλή το πλήρες μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα».

Παππάς: Ο Χατζηδάκης δεν θέλει να αγγίξει τα πολύ υψηλά εισοδήματα

«Οι ακρότητες Χατζηδάκη προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν θέλει να αγγίξει τα εισοδήματα άνω των 200 και των 500 χιλιάδων ευρώ», αναφέρει δήλωση του Νίκου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και τομεάρχη Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τη συνέντευξη του Κ. Χατζηδάκη στον Σκάι.

«Από εκεί προκύπτει σαφής δυνατότητα ελάφρυνσης για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Δεν σημαίνει ότι δεν το βλέπει, είναι ότι δεν το θέλει», προσθέτει.

«Υ.Γ.: Αστείο είναι το επιχείρημα, κ. Χατζηδάκη, ότι αν φορολογήσετε τα υπερκέρδη των τραπεζών, των διυλιστηρίων και των εταιρειών ενέργειας θα χαιρετίσουν τη χώρα. Στις 9 Ιούνη, όμως, ο λαός θα σας δώσει τα "εκλογικά χαιρετίσματα"».

Κρυφή οικονομική πολιτική 

«Ο λογαριασμός του κ. Χατζηδάκη δεν βγαίνει γιατί έχει αποφασίσει να αφήσει στο απυρόβλητο τα εισοδήματα άνω των 200 χιλιάδων ευρώ κατ’ έτος, φορτώνοντας όλα τα βάρη στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα. Λέει ψέματα και υποκρίνεται», αναφέρει νέα δήλωση του κ. Παππά.

«Τον καλούμε να φέρει στη Βουλή το πλήρες μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το οποίο υπέβαλε στην Κομισιόν. Αποσύρουμε την επίκαιρη ερώτηση, την οποία έχουμε καταθέσει για το θέμα, και υποβάλλουμε Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, ώστε το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου και οι όποιες προβλέψεις της κυβέρνησης για την οικονομία για τα έτη 2026 και 2027 να έρθουν στη Βουλή», προσθέτει.

«Ο κ. Χατζηδάκης έχει κρυφή οικονομική πολιτική, κρυφή ατζέντα αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει πριν πάει στην κάλπη τι του επιφυλάσσει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v