Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Ηλιόπουλος-ακρίβεια: Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον κόσμο

«Τα άμεσα μέτρα που προτείνει η Νέα Αριστερά: Εκτακτη φορολογία υπερκερδών των σουπερμάρκετ. Μηδενισμός ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Έλεγχος σε κερδοσκοπία, τιμές εισόδου και τιμές στο ράφι. Μέτρα μείωσης του κόστους των παραγωγών».

Ν. Ηλιόπουλος-ακρίβεια: Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον κόσμο

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Βριλήσσια και το γεγονός ότι αναφέρθηκε στην επιστολή του προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «μιλώντας σε πολίτες που πλήττονται από τον υψηλό πληθωρισμό που έχει τη δική του υπογραφή».

«Όμως δεν είπε κουβέντα για τη μέχρι σήμερα κυβερνητική πολιτική η οποία αποτελεί δίχτυ προστασίας για τα κέρδη λίγων και μεγάλων εταιρειών και, την ίδια ώρα, καταδίκη για την πλειοψηφία των πολιτών», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς. Υποστηρίζει ότι «υπάρχει άλλος δρόμος με άμεσα μέτρα και αυτό διεκδικεί και προτείνει η Νέα Αριστερά: έκτακτη φορολογία των υπερκερδών των σουπερμάρκετ. Μηδενισμός του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Έλεγχος στην κερδοσκοπία, τις τιμές εισόδου και τις τιμές στο ράφι. Μέτρα στήριξης και μείωσης του κόστους των παραγωγών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v