ΣΥΡΙΖΑ: Τραγελαφικό να κατηγορεί ο Βορίδης τον Κασσελάκη για λαϊκισμό

«Τα μυθεύματα του κ. Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τραγελαφικό να κατηγορεί ο Βορίδης τον Κασσελάκη για λαϊκισμό

Το «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Βορίδης που πήρε… προαγωγή μετά την αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, κατέφυγε για μία ακόμη φορά στην προσφιλή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Οπως αναφέρει, «είναι τουλάχιστον τραγελαφικό το να κατηγορεί ο Μάκης Βορίδης κάποιον για «λαϊκισμό», ειδικά όταν πρόκειται για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τον κατηγορεί πως από την πλευρά του «δεν υπάρχει ούτε μια πρόταση» κατατεθειμένη στο πολιτικό τραπέζι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει ξεκάθαρες και κοστολογημένες προτάσεις για την υγεία, την ακρίβεια και το φορολογικό. Δεν αρκείται στο να αποστέλλει επιστολές «παρωδία» εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις τράπεζες και τις εταιρίες που αισχροκερδούν.

Τον αγώνα ο κ. Μητσοτάκης δεν τον δίνει απέναντι στην ακρίβεια, αλλά απέναντι στους πολίτες. Και τα μυθεύματα του κ. Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v