Στη Βουλή η δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη

Διαβιβάστηκε από τον υπ. Δικαιοσύνης αλλά θα μείνει στα “συρτάρια”, τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες, λόγω ευρωεκλογών και διακοπής εργασιών της Βουλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Στη Βουλή η δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη

Δικογραφία για τα Τέμπη έφτασε στη Βουλή που, κατά πληροφορίες αφορά (και) στο περίφημο “μπάζωμα”.
Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του Σώματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή ποινική δικογραφία που αφορά στους τέως Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, τέως υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τέως υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη και τέως υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο.

Η δικογραφία θα παραμείνει στα “συρτάρια” της Βουλής τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η διακοπή των εργασιών της λόγω των ευρωεκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες της Βουλής διακόπτονται την Παρασκευή 24 Μαΐου.

ΣΥΡΙΖΑ: θα καταθέσουμε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής

Μια μόλις ημέρα πριν κλείσει η Βουλή εν όψει Ευρωεκλογών, έφτασε επιτέλους η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών. Η ποινική δικογραφία αφορά στους: τέως υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, τέως υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τέως υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη και τέως υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο. Πρόκειται για την δικογραφία που είχε τεθεί στο αρχείο από την Εισαγγελέα Λάρισας και ανασύρθηκε μετά από προσφυγή συγγενών θυμάτων για το "μπάζωμα" του χώρου όπου συντελέστηκε η φονική σύγκρουση των τρένων, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ βρίσκονται ξανά μπροστά στον εφιάλτη που προσπαθούν να ξορκίσουν απαγορεύοντας ακόμη και την αναφορά της λέξης «Τέμπη» στα ΜΜΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα δώσει μάχη για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη εκείνοι που διέταξαν την αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων και τη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη ότι ο εφιάλτης του - δυστυχώς έτσι βλέπει την αναζήτηση της αλήθειας και την απόδοση Δικαιοσύνης - θα συνεχιστεί.

Όπως έχουμε ήδη δηλώσει και δεσμευθεί, θα καταθέσουμε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής αμέσως μόλις επαναλειτουργήσει η Βουλή. Θα την δεχτεί αυτή τη φορά η ΝΔ; Οι μάσκες πέφτουν κ. Μητσοτάκη, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v