Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά για την αύξηση στην τιμή του σερβιριζόμενου καφέ, φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου...

«Οι άνθρωποι της εστίασης φρίττουν δημοσίως, έχοντας κάνει το λάθος να πιστέψουν τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ, το 2019 και το 2023, ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ σε όλη την εστίαση στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11%», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά για την αύξηση στην τιμή του σερβιριζόμενου καφέ, φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου...

Για «μια μικρή ιστορία για ακόμα μια μεγάλη εξαπάτηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη…», κάνει λόγο ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στη κόντρα με την κυβέρνηση στο θέμα του ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ.

Αναλυτικά:

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης διαβεβαιώνει, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ότι για τον ΦΠΑ στον καφέ θα λάβει σοβαρά υπόψη του την αύξηση της τιμής διεθνώς για να πράξει τα «δέοντα».

Η κυβέρνησή του αυξάνει τον ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ από το 13% στο 24%, ξεχνώντας και την άνοδο της τιμής του καφέ και τα «δέοντα».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στηλιτεύει την κυβερνητική απόφαση και συνολικά την επιμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους υψηλούς συντελεστές ΦΠΑ, που γονατίζουν τα νοικοκυριά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Ν. Ρωμανός, κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν γνωρίζει τα του ΦΠΑ.

Οι άνθρωποι της εστίασης φρίττουν δημοσίως, έχοντας κάνει το λάθος να πιστέψουν τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ, το 2019 και το 2023, ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ σε όλη την εστίαση στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11%.

Σε ορισμένα ΜΜΕ κυκλοφορεί το θεατρικό μονόπρακτο "δεν είναι αύξηση, είναι επιστροφή στην κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ".

Τελικώς, και για την αύξηση στην τιμή του σερβιριζόμενου καφέ πρέπει να φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου…».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v