Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκρηξη στην πολυκατοικία που μένει ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου επί της οδού Κυδαντιδών στα Πετραλώνα, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα. Την επίθεση καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία.

Εκρηξη στην πολυκατοικία που μένει ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Κυδαντιδών στα Πετραλώνα, όπου διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια ο οποίος εξερράγη περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους στο σημείο περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού.

Παράλληλα σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την επίθεση και κάλεσε όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

«Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και οι αξιώσεις των υπαρχόντων με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τα γκαζάκια τους.», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από πλευράς του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, χαρακτήρισε το περιστατικό ως «πράξη τυφλής βίας».

«Εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων ανθρώπων, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Γι' αυτό, όπως έχει γίνει ξανά σε προηγούμενες περιπτώσεις, με τελευταία αυτή που αφορούσε στην επίθεση στη Νομική, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ ότι θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες, ώστε να έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Από εκεί και πέρα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να αναλογιστούν πού οδηγεί η τακτική του μίσους, της τοξικότητας, με βασικό εργαλείο τη διασπορά ψευδών ειδήσεων», επισημαίνει επίσης σε ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο