Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέκα υπουργοί στην Άγκυρα μαζί με τον Μητσοτάκη

Δεν θα μεταβεί στην Άγκυρα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος -όπως και ο Τούρκος ομόλογός του- θα βρίσκονται στις Βρυξέλλες.

Δέκα υπουργοί στην Άγκυρα μαζί με τον Μητσοτάκη

Δέκα υπουργοί θα συνοδεύσουν αύριο, Τετάρτη, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Άγκυρα στο 6ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών, την ελληνική αποστολή θα απαρτίζουν οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός Εξωτερικών Χάρης Θεοχάρης.

Δεν θα μεταβεί στην Άγκυρα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος -όπως και ο Τούρκος ομόλογός του- θα βρίσκονται στις Βρυξέλλες.

Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Λάνα Ζωχιού κατά την ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών, τόνισε ότι το ζήτημα της οριοθέτησης ΑΟΖ δεν βρίσκεται στην αυριανή ατζέντα, ωστόσο «εφόσον τεθεί θα συζητηθεί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο