Reid (Γερουσία): Πάμε ολοταχώς για τον γκρεμό

O ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία Harry Reid, προειδοποίησε την Πέμπτη ότι η επίτευξη συμφωνίας για το δημοσιονομικό γκρεμό πριν την 1η Ιανουρίου φαίνεται εξαιρετικά απίθανη.

Reid (Γερουσία): Πάμε ολοταχώς για τον γκρεμό
O ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία Harry Reid, προειδοποίησε την Πέμπτη ότι η επίτευξη συμφωνίας για το δημοσιονομικό γκρεμό πριν την 1η Ιανουρίου φαίνεται εξαιρετικά απίθανη, επειδή οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να συνεργαστούν.

"Δεν βλέπω πλέον πως προλαβαίνουμε" ανέφερε ο κ. Reid, κατηγορώντας τους επικεφαλείς των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία και το Κογκρέσο.

"Οι Δημοκρατικοί δεν μπορούν από μόνοι τους να προετοιμάσουν ένα σχέδιο, γιατί χωρίς την συμμετοχή των Ρεπουμπλικάνων McConnel και Boehner δεν μπορεί να γίνει κάτι όσον αφορά το δημοσιονομικό γκρεμό" σημείωσε ο κ. Reid.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κομμάτων έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο. Οι Δημοκρατικοί που ελέγχουν τη Γερουσία απαιτούν την υποχώρηση του Κογκρέσου για την αύξηση των φόρων στα ανώτερα εισοδήματα. Την ίδια ώρα οι Ρεπουμπλικάνοι που ελέγχουν το Κογκρέσο, υποστηρίζουν ότι ήρθε η ώρα της Γερουσίας να κάνει πίσω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v