Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Mέρκελ καλωσορίζει την ομιλία Μακρόν

Η Γερμανία ενστερνίζεται τη θέση του Γάλλου προέδρου πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ.

H Mέρκελ καλωσορίζει την ομιλία Μακρόν

Η Άνγκελα Μέρκελ καλωσόρισε την Τετάρτη την ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν για τη μεταρρύθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία περιέχει «αρκετό υλικό» για συζήτηση πάνω στο ζήτημα, δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

Η Γερμανία συμφωνεί με τη θέση του κ. Μακρόν πως η Ε.Ε. χρειάζεται μεταρρυθμίσεις. Οι λεπτομέρειες των μεταρρυθμίσεων πρέπει να συζητηθούν, ανέφερε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Η συζήτηση είναι αναγκαία και εύλογη» σημείωσε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Ζάιμπερτ, στην καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, προσθέτοντας πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στη συνάντηση της Ε.Ε. στο Ταλίν της Εσθονίας την Πέμπτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο