Bloomberg: Ενα ράλι 8,6% χωρίζει την Apple από την κεφαλαιοποίηση του $1 τρισ.

Μια ανάσα από το να γίνει η πρώτη εταιρεία με χρηματιστηριακή αξία 1 τρισ. δολαρίων βρίσκεται η Apple μετά το ράλι των τελευταίων συνεδριάσεων.

Bloomberg: Ενα ράλι 8,6% χωρίζει την Apple από την κεφαλαιοποίηση του $1 τρισ.

Η μετοχή της Apple χρειάζεται να ανέβει μόνο κατά δεκαέξι δολάρια ακόμα για να αποκτήσει ο τεχνολογικός κολοσσός κεφαλαιοποίηση 1 τρισ. δολάρια.

Η κεφαλαιοποίηση της Apple βρίσκεται αυτή την στιγμή στα 920,8 δισ. δολάρια, μετά από έξι διαδοχικές συνεδριάσεις που έχουν οδηγήσει την τιμή της μετοχής στα 187,47 δολάρια. Για να αγγίξει η κεφαλαιοποίηση το 1 τρισ. πρέπει κάθε μια από τις 4,9 δισ. μετοχές να φτάσει τα 203,48 δολάρια, περίπου 8,6% υψηλότερα από το επίπεδο που βρίσκονται τώρα.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Apple μπορεί να γίνει η πρώτη εταιρεία χρηματιστηριακή αξία 1 τρισ. μέσα στην εβδομάδα, αν διατηρηθεί η δυναμική των τελευταίων ημερών. Η μετοχή πραγματοποίησε ράλι 8,7% από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση πωλήσεων τριμήνου που ήταν υψηλότερες από τις εκτιμήσεις των αναλυτών και την αποκάλυψη του Γούορεν Μπάφετ πως αγόρασε 75 εκατ. μετοχές επιπλέον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v