Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Πρόταση μομφής εναντίον μου θα φέρει συντριβή στην αγορά

Ο Αμερικανός Πρόεδρος σημειώνει, σε συνέντευξη του στο Fox News, ότι «δεν γνωρίζει πώς μπορείς να κάνεις πρόταση μομφής σε κάποιον που έχει κάνει σπουδαία δουλειά». Χωρίς τον δικό μου τρόπο σκέψης, θα βλέπατε νούμερα που δεν θα πιστεύατε, πρόσθεσε.

Τραμπ: Πρόταση μομφής εναντίον μου θα φέρει συντριβή στην αγορά

Προειδοποιήσεις για τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε μία πρόταση μομφής εναντίον του έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, στη συνέντευξη του στο Fox News, δύο μέρες αφότου ο πρώην δικηγόρος του ομολόγησε την ενοχή του για οικονομικές παραβιάσεις.

Όπως αναμεταδίδουν οι Financial Times, ο Αμερικανός Πρόεδρος σημειώνει ότι «δεν γνωρίζει πώς μπορείς να κάνεις πρόταση μομφής σε κάποιον που έχει κάνει σπουδαία δουλειά».

Ο Πρόεδρος απαντούσε σε ερώτηση της εκπομπής, για το αν θεωρεί ότι οι Δημοκρατικοί θα έκαναν μία τέτοια κίνηση, σε περίπτωση που κερδίσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου στις φετινές, ενδιάμεσες εκλογές.

«Πιστεύω ότι όλοι θα γίνονταν φτωχοί επειδή χωρίς το σκεπτικό μου, θα βλέπατε νούμερα που δεν θα πιστεύατε».

Σε μία άλλη αποστροφή του ο Αμερικανός Πρόεδρος σημειώνει ότι αν το 2016 είχε εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον, η οικονομία θα είχε συρρικνωθεί.

Στην τηλεοπτική εμφάνιση που θα προβληθεί ολόκληρη απόψε, είπε ότι ήξερε για τις πληρωμές στις δύο γυναίκες – την Στόρμυ Ντάνιελς, που παίζει σε αισθησιακές ταινίες και την Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, πρώην μοντέλο του Playboy – οι οποίες φέρονται να έχουν κάνει σχέσεις μαζί του πριν από μία δεκαετία.

Αρνήθηκε όμως ότι υπήρξε παραβίαση των κανόνων χρηματοδότησης των εκλογών. Οπως είπε στη συνέντευξη, τα χρήματα προήλθαν από τον ίδιο, όχι από λεφτά που συγκεντρώθηκαν για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας του, το 2016.

«Δεν προήλθαν από την καμπάνια. Ήταν από εμένα. Στην πραγματικότητα, η πρώτη μου ερώτηση όταν άκουσα το γεγονός, ήταν αν προέρχονταν από την εκστρατεία… Και δεν ήταν από εκεί…», τόνισε.

Είπε επίσης ότι ο Κόεν ήταν ένας από τους πολλούς δικηγόρους του και όχι ο επικεφαλής. «Ήταν δικηγόρος μου. Δεν έπαιρνε μεγάλες υποθέσεις, αλλά μικρές. Δεν ήταν κάποιος, που ήταν κοντά μου τόσο πολύ».

Την Τετάρτη ο κ. Τραμπ κατηγόρησε τον πρώην δικηγόρο του ότι είπε ψέματα στους εισαγγελείς, προσθέτοντας στο Twitter: «Αν κάποιος θέλει καλό δικηγόρο, δεν προτείνω να έχει τις υπηρεσίες του κ. Κόεν!»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v