Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η BMW επιβεβαιώνει το guidance παρά την πτώση στα κέρδη το Q3

Παγκοσμίως, οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι αντιμέτωπες με τις εμπορικές διαμάχες, την επιβράδυνση της ζήτησης από την Κίνα –τη μεγαλύτερη αγορά εισαγωγών αυτοκινήτων– και από τους πιο αυστηρούς νόμους στις εκπομπές ρύπων.

Η BMW επιβεβαιώνει το guidance παρά την πτώση στα κέρδη το Q3

Επιβεβαιώνει το guidance η BMW, αν και δημοσίευσε χαμηλότερα καθαρά κέρδη για το τρίτο τρίμηνο, δεχόμενη πλήγμα από τις επιπτώσεις εφαρμογής νέων προτύπων όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων.

Η εππιβάρυνση ήρθε και από τον ανταγωνισμό στις τιμές καθώς και από τις παγκόσμιες εμπορικές εντάσεις, όπως μεταδίδει το MarketWatch.

Τα καθαρά κέρδη υποχώρησαν στο 1,88 δισ. ευρώ από 1,82 δισ. έναν χρόνο νωρίτερα. Τα κέρδη προ τόκων και φόρων σημείωσαν αρνητική κίνηση κατά 27%, στο 1,75 δισ. από 2,38 δισ.

Παγκοσμίως οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι αντιμέτωπες με τις εμπορικές διαμάχες, την επιβράδυνση της ζήτησης από την Κίνα – τη μεγαλύτερη αγορά εισαγωγών αυτοκινήτων – και από τους πιο αυστηρούς νόμους στις εκπομπές αερίων, που οδήγησαν τη BMW να εκδώσει προειδοποίηση κερδών στα τέλη Σεπτέμβριου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v