Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνα: Eπιβραδύνθηκε η επιχειρηματική δραστηριότητα το Νοέμβριο

Η βιομηχανική παραγωγή είχε ετήσια αύξηση 5,4%, καταγράφοντας επιβράδυνση το 5,9% του Οκτωβρίου. Οι λιανικές πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά 8,1% σε σύγκριση με πέρυσι, επίσης σε επιβράδυνση από τα ετήσια κέρδη 8,6% του προηγούμενου μήνα.

Κίνα: Eπιβραδύνθηκε η επιχειρηματική δραστηριότητα το Νοέμβριο

Η επιχειρηματική δραστηριότητα επιβραδύνθηκε στην Κίνα το Νοέμβριο, καθώς η βιομηχανική παραγωγή και οι λιανικές πωλήσεις έδειξαν αδυναμία, ενώ οι επενδύσεις βελτιώθηκαν ελαφρώς.

Όπως μεταδίδει το MarketWatch, η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε 5,4% το Νοέμβριο σε σχέση με πέρυσι, καταγράφοντας επιβράδυνση από την ετήσια άνοδο ύψους 5,9% του Οκτωβρίου. Οι αναλυτές προέβλεπαν αύξηση 5,9%.

Οι λιανικές πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά κατά 8,1% σε σύγκριση με πέρυσι, σημειώνοντας επιβράδυνση από τα ετήσια κέρδη κατά 8,6% του Οκτωβρίου. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα υπάρξει ανάπτυξη 8,8%.

Οι επενδύσεις σταθερού εισοδήματος ενισχύθηκαν 5,9% στο διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ηταν υψηλότερα από την ετήσια άνοδο κατά 5,7% του διαστήματος Ιανουαρίου-Οκτωβρίου.

Η ανεργία, με βάση τα στοιχεία από τις μεγάλες πόλεις της Κίνας, διαμορφώθηκε στο 4,8%, σε σύγκριση με το 4,9% του Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v