Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Snoop Dog επενδύει στη σουηδική Klarna Bank

Η πλατφόρμα της σουηδικής εταιρείας χρησιμοποιείται από 100.000 εμπόρους και 60 εκατομμύρια αγοραστές. To 2015 η σουηδική εταιρεία είχε αποτιμηθεί στα $2,5 δισ.

O Snoop Dog επενδύει στη σουηδική Klarna Bank

O Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg αγόρασε μερίδιο στη fintech εταιρεία Klarna Bank.

To σουηδικό startup, το οποίο είχε αποτιμηθεί στα 2,5 δισ. δολάρια το 2015, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για την επένδυση. Μερίδιο στην εταιρεία πληρωμών έχει και η H&M και η Visa.

Ο ράπερ, ο οποίος εμφανίστηκε σε βίντεο στο YouTube για λογαριασμό της εταιρείας, αγόρασε το μερίδιο μέσω της επενδυτικής εταιρείες Casa Verde Capital, η οποία επενδύει κατά κύριο λόγο σε προϊόντα κάνναβης.

Η εταιρεία, η οποία δηλώνει πως είναι μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, ιδρύθηκε το 2005 στη Σουηδία και έχει επεκταθεί σε 14 χώρες.

Επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες μέσω διάφορων χρηματοδοτικών επιλογών. Η πλατφόρμα της χρησιμοποιείται από 100.000 εμπόρους και 60 εκατομμύρια αγοραστές.

«Έψαχνα μια ευκαιρία για να επεκτείνω τις επενδύσεις μου στον τεχνολογικό τομέα της Ευρώπης και βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Klarna και πώς αμφισβητεί το status quo, πιστεύω ότι είναι ένα τέλειο ταίριασμα. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία» ανέφερε σε ανακοίνωση ο Snoop Dog.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v