Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορικός πόλεμος: Οι ΗΠΑ ακύρωσαν συνάντηση με την Κίνα

Αξιωματούχοι από το γραφείο του αντιπροσώπου της Ουάσιγκτον για το εμπόριο επρόκειτο να συναντηθούν με δύο υφυπουργούς της Κίνας αυτή την εβδομάδα, για να προσπαθήσουν να επιλύσουν τις εμπορικές τους διαφωνίες, πριν τη λήξη της τρίμηνης εκεχειρίας, την 1η Μαρτίου.

Εμπορικός πόλεμος: Οι ΗΠΑ ακύρωσαν συνάντηση με την Κίνα

Ο Λευκός Οίκος ακυρώνει την προγραμματισμένη συνάντηση με την Κίνα, που επρόκειτο να γίνει αυτή την εβδομάδα, λόγω των διαφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά τους κανόνες της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οπως μεταδίδει το CNBC, αξιωματούχοι από το γραφείο του αντιπροσώπου των ΗΠΑ για το εμπόριο επρόκειτο να συναντηθούν με δύο υφυπουργούς της Κίνας αυτή την εβδομάδα, για να προσπαθήσουν να επιλύσουν τις εμπορικές τους διαφωνίες, πριν τη λήξη της τρίμηνης εκεχειρίας, την 1η Μαρτίου.

Η συνάντηση όμως ακυρώθηκε και εάν δεν βρεθεί μία μόνιμη λύση, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ενημερώσει ότι θα επιβάλει τιμωρητικούς δασμούς σε περίπου τις μισές κινεζικές εισαγωγές στις ΗΠA.

Ωστόσο, ο κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Λάρι Κούντλοου, διέψευσε αυτές τις πληροφορίες, λέγοντας ότι δεν είχαν προγραμματιστεί ενδιάμεσες συναντήσεις, παρά μόνο η επίσκεψη του Λιου, την επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v