Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μνούτσιν: Στο Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα για εμπορικές συνομιλίες

«Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να κλείσει συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας μέχρι τη διορία (της 1ης Μαρτίου), αυτός είναι ο στόχος μας», υπογράμμισε. Τόνισε ότι «η αμερικανική οικονομία πηγαίνει περίφημα» και δεν επιστρέφει στον σοσιαλισμό.

Μνούτσιν: Στο Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα για εμπορικές συνομιλίες

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών σημείωσε ότι ο ίδιος και άλλοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ θα ταξιδεύσουν στο Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα, για εμπορικές συνομιλίες.

Χαρακτήρισε επίσης «πολύ εποικοδομητικές» τις συζητήσεις που είχε με τον αντιπρόεδρο της Κίνας Λιου Χι στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα.

Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να κλείσει συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας μέχρι τη διορία (της 1ης Μαρτίου), αυτός είναι ο στόχος μας, υπογράμμισε.

Ο Στίβεν Μνούτσιν τόνισε από τον Λευκό Οίκο ότι το οικονομικό σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ δουλεύει και η χώρα δεν «επιστρέφει στον σοσιαλισμό». «Η αμερικανική οικονομία πηγαίνει περίφημα», είπε, σύμφωνα με το CNBC.

«Και όπως είπε ο Πρόεδρος χθες το βράδυ, το οικονομικό του σχέδιο δουλεύει. Δεν επιστρέφουμε στον σοσιαλισμό. Πηγαίνουμε με ένα οικονομικό σχέδιο που δουλεύει για την Αμερική», πρόσθεσε.

«Συνεχίζουμε να έχουμε πολύ ισχυρά στοιχεία από την αγορά εργασίας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v