ΗΠΑ: Δεν θεωρεί πιθανό δεύτερο «λουκέτο» ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως θα έχει συνάντηση για να συζητήσει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε αργά χθες στο Κογκρέσο, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την ανάγνωση της πρότασής τους.

ΗΠΑ: Δεν θεωρεί πιθανό δεύτερο «λουκέτο» ο Τραμπ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ευχαριστημένος για την προσωρινή συμφωνία για τη μετανάστευση στην οποία κατέληξε χθες μια δικομματική ομάδα βουλευτών, αλλά σημείωσε πως δεν αναμένει ένα ακόμη «λουκέτο», μια δεύτερη αναστολή των υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους.

«Δεν πιστεύω ότι θα δείτε άλλο ένα "λουκέτο"», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Σημείωσε πως θα έχει μια συνάντηση για να συζητήσει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε αργά χθες στο Κογκρέσο και πως ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την ανάγνωση της πρότασής τους.

«Πρέπει να την μελετήσω. Δεν είμαι χαρούμενος για αυτήν», είπε. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος» ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν θέλει να δει ένα δεύτερο «λουκέτο», μετά από την αναστολή λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης διάρκειας 35 ημερών από τα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά τόνισε ότι αν συμβεί, τότε αυτό θα είναι ευθύνη των Δημοκρατικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v