Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Berkshire Hathaway πούλησε μετοχές της Apple

Η εταιρεία του Μπάφετ αγόρασε πάνω από 20 εκατομμύρια μετοχές της General Motors το τέταρτο τρίμηνο, ενώ ενίσχυσε την επένδυση της σε πολλές αμερικανικές τράπεζες όπως η Bank of America, PNC και Bank of NY Mellon.

Η Berkshire Hathaway πούλησε μετοχές της Apple

H Berkshire Hathaway μείωσε το μερίδιο της στην Apple το τέταρτο τρίμηνο του 2018 κατά περίπου 3 εκατομμύρια μετοχές, στα 249,5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το CNBC, ωστόσο, η μείωση του ποσοστού δεν ήταν απόρροια κάποιας κίνησης του Γουόρεν Μπάφετ, ιδρυτή της Berkshire Hathaway, αλλά ενός άλλου διαχειριστή της επενδυτικής εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, η Berkshire Hathaway απέκτησε περισσότερες από 10,8 εκατομμύρια μετοχές της Suncor, ενεργειακής εταιρείας με έδρα τον Καναδά.

Αποκάλυψε επίσης νέο μερίδιο 4,175 εκατομμυρίων μετοχών στη Red Hat, εταιρεία λογισμικού.

Η εταιρεία του Μπάφετ αγόρασε πάνω από 20 εκατομμύρια μετοχές της General Motors το τέταρτο τρίμηνο, ενώ ενίσχυσε την επένδυση της σε πολλές αμερικανικές τράπεζες όπως η Bank of America, PNC και Bank of NY Mellon. Το μερίδιο της στη JP Morgan ανήλθε στα 50,116 εκατομμύρια μετοχές, μετά την προσθήκη επιπλέον 14,45 εκατομμυρίων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v