Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Τραμπ με τον αντιπρόεδρο της Κίνας στον Λευκό Οίκο

Η ανακοίνωση για την ημερομηνία Συνόδου αναμένεται από τον Αμερικανό Πρόεδρο κατά τη συνάντησή του με τον Λιου Χι, σύμφωνα με αξιωματούχο. Ωστόσο οι συζητήσεις παραμένουν ρευστές και τα σχέδια ίσως αλλάξουν.

Συνάντηση Τραμπ με τον αντιπρόεδρο της Κίνας στον Λευκό Οίκο

Σχέδια για Σύνοδο με τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζίνπινγκ ενδέχεται να ανακοινώσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Κίνας, την Πέμπτη, δίνοντας σήμα ότι οι εμπορικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών ίσως φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους.

Η ανακοίνωση για την ημερομηνία Συνόδου αναμένεται κατά τη συνάντησή του με τον Λιου Χι, στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με αξιωματούχο. Ωστόσο οι συζητήσεις παραμένουν ρευστές και τα σχέδια ίσως αλλάξουν.

Οπως θυμίζει το MarketWatch, η κυβέρνηση Τραμπ ασκεί έντονες πιέσεις τον τελευταίο χρόνο στην Κίνα για να κάνει θεμελιώδεις αλλαγές στις βιομηχανικές πολιτικές της. Σε αυτές περιλαμβάνονται η μείωση των θυγατρικών της, ο τερματισμός της πίεσης στις αμερικανικές εταιρείες για μεταφορά τεχνολογίας στους Κινέζους και η παροχή καλύτερης προστασίας όσον αφορά την πνευματική ιδιοκτησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v