Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JPMorgan: Τα κέρδη αυξήθηκαν 5,4% το πρώτο τρίμηνο

Η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα με βάση τα assets ενημέρωσε ότι τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν στα 9,18 δισ. δολάρια ή $2,65 ανά μετοχή, τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαρτίου. Οι αναλυτές ανέμεναν μικρότερα.

JPMorgan: Τα κέρδη αυξήθηκαν 5,4% το πρώτο τρίμηνο

Αύξηση 5,4% στα κέρδη της είχε η JPMorgan Chase το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, με ώθηση από τα υψηλότερα έσοδα από τόκους και τα κέρδη από τη συμβουλευτική μονάδα και το τμήμα ασφάλισης ομολόγων της τράπεζας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα με βάση τα assets ενημέρωσε ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 9,18 δισ. δολάρια ή $2,65 ανά μετοχή, τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαρτίου, από 8,71 δισ. ή $2,37 ανά μετοχή, έναν χρόνο νωρίτερα.

Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 2,35 δολαρίων ανά μετοχή, σύμφωνα με τη Refinitiv.

«Ακόμη και εν μέσω της παγκόσμιας γεωπολιτικής αβεβαιότητας, η αμερικανική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται, η απασχόληση και οι μισθοί ενισχύονται, ο πληθωρισμός είναι μέτριος, οι χρηματοοικονομικές αγορές υγιείς και η καταναλωτική και επιχειρηματική εμπιστοσύνη παραμένει ισχυρή», τόνισε ο CEO της JPMorgan, Jamie Dimon.

H μετοχή της ενισχύεται 2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v