Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fed: Η αγορά εργασίας παραμένει «σφιχτή», η οικονομία αναπτύσσεται

Η οικονομική δραστηριότητα αναπτύχθηκε με μικρό προς μέτριο ρυθμό τον Μάρτιο και στις αρχές Απριλίου, την ώρα που οι τιμές καταγράφουν μέτρια άνοδο από την προηγούμενη αντίστοιχη έκθεση της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας.

Fed: Η αγορά εργασίας παραμένει «σφιχτή», η οικονομία αναπτύσσεται

Η αγορά εργασίας παρέμεινε «σφιχτή» στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να βρουν εξειδικευμένους εργαζόμενους, ενώ οι μισθοί σημειώνουν μέτρια αύξηση, σημειώνει η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα στην τελευταία της έκθεση για την οικονομία.

Σύμφωνα με το Reuters, η έκθεση Beige Book της Fed, η οποία είναι μία ματιά στην οικονομία βασισμένη σε συνομιλίες με επιχειρηματίες από όλα τα 12 υποκαταστήματα της, υπογραμμίζει ότι η οικονομική δραστηριότητα αναπτύχθηκε με μικρό προς μέτριο ρυθμό τον Μάρτιο και στις αρχές Απριλίου.

Οι τιμές καταγράφουν μέτρια άνοδο από την προηγούμενη έκθεση Beige Book, ενώ οι μισθοί αυξήθηκαν μέτρια στις περισσότερες περιοχές και για τους εξειδικευμένους και για τους ανειδίκευτους εργαζομένους.

Οι επιχειρήσεις στις περισσότερες περιοχές ανέφεραν έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, κυρίως στον τομέα της μεταποίησης και των κατασκευών.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v