Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέκα περιστατικά παρακώλυσης δικαιοσύνης από Τραμπ ερεύνησε ο Μιούλερ

Ο Τραμπ δεν προέβη σε κάποια ενέργεια η οποία να εμπόδισε την έρευνα του Μιούλερ, υποστήριξε ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης λίγο πριν τη δημοσίευση του πορίσματος. «Game Over» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Δέκα περιστατικά παρακώλυσης δικαιοσύνης από Τραμπ ερεύνησε ο Μιούλερ

Δέκα περιστατικά όπου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να παρακώλυσε τη δικαιοσύνη ερεύνησε ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, αποκάλυψε την Πέμπτη ο υπουργός Δικαιοσύνης Γουίλιαμ Μπαρ.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ωστόσο πως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο κ. Τραμπ ενέργησε κατά αυτόν τον τρόπο.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο κ. Μπαρ υποστήριξε ότι διαφωνεί με ορισμένες από τις θεωρίες του κ. Μιούλερ περί παρακώλυσης. «Ο πρόεδρος δεν έκανε κάποια ενέργεια η οποία να στέρησε τον ειδικό εισαγγελέα από τα έγγραφα και τους μάρτυρες που χρειαζόταν για την ολοκλήρωση της έρευνας» πρόσθεσε.

Ο κ. Μπαρ επανέλαβε επίσης ότι από την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα δεν διαπιστώθηκε πως ο πρόεδρος της χώρας ή στελέχη του επιτελείου του συνεργάστηκαν με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016.

«Game Over» έγραψε στο Twitter ο κ. Τραμπ αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου του κ. Μπαρ. «Καμία συνωμοσία. Καμία παρακώλυση» αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος.

 





 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v