Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανία: Η Ανγκελα Μέρκελ εθεάθη και πάλι να τρέμει

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία, ο εκπρόσωπός της απάντησε: «Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

Γερμανία: Η Ανγκελα Μέρκελ εθεάθη και πάλι να τρέμει

Η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ εθεάθη και πάλι να τρέμει συναντώντας τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ σήμερα, σύμφωνα με οπτικό υλικό της συνάντησης που κατέγραψε το Reuters.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η Ανγκελα Μέρκελ καταλαμβάνεται από τρόμο σε δημόσια εμφάνισή της.

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση. Στο Βερολίνο επικρατούν συνθήκες καύσωνα αυτή την εβδομάδα.

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει τη θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Ανγκελα Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v