Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργατικοί: Θα ζητήσουν επείγουσα συζήτηση για το Brexit

Σχέδιο που θα προσφέρει μία ευκαιρία για την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, η οποία θα αποκλείει την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία, αναζητά η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βρετανία.

Εργατικοί: Θα ζητήσουν επείγουσα συζήτηση για το Brexit

Το Εργατικό Κόμμα θα ζητήσει επείγουσα συζήτηση για το Brexit την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο σκιώδης υπουργός Εμπορίου Μπάρι Γκάρντινερ, παραπέμποντας σε σχέδιο που θα προσφέρει μία ευκαιρία για την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα αποκλείει ένα Brexit χωρίς συμφωνία.

«Την Δευτέρα θα εισαγάγουμε ψήφισμα στο πλαίσιο μίας Standing Order 24 και αυτό θα σημαίνει ότι θα επιχειρήσουμε να έχουμε μία επείγουσα συζήτηση», δήλωσε το στέλεχος της βρετανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Sky News και μεταδίδει το ΑΠΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο